Pergole Pergole
Produse moderne si elegante de calitate
pentru curtea fiecaruia dintre noi.Citeste mai mult..
Foisoare Gradina Foisoare Gradina
Rollux Construct va pune la dispozitie confectii din lemn
calitative pentru reuniuni de familie sau mese festiveCiteste mai mult...
Terase Lemn Terase Lemn
Protejarea spatiilor impotriva factorilor de mediu sau
construirea unei prelungiri a casei cu ajutorul unei terease de lemnCiteste mai mult...


Foisoare Gradina

Foisoare Gradina

Ce trebuie sa stiti despre foisoare gradina este ca in primul rand sunt confectii din lemn cu un design aparte. Sunt foarte indragite si utilizate atat atat de catre clientii persoane fizice in curti, cat si in parcuri sau alte locuri de recreere.


Produsul se fabrica pe structura de lemn, avand forma: patrata, hexagonala, octogonala. In functie de suprafata pe care clientul o doreste, se calculeaza perimetrul laturilor. In functie de forma, se stabileste numarul acestora.


Caracteristici Foisoare Gradina

Acestea pot fi structuri simple, acoperite cu sindrila bituminoasa sau pot avea laturile placate cu grilaje din stinghii de lemn.


Grilajele laterale din stinghii pentru foisoare gradina pot acoperi total latura sau pe o inaltime agreata de catre beneficiar.


Are toate sansele sa devina in scurt timp cel mai indragit loc pentru reuniuni de familie sau mese festive in compania celor dragi.


Sunt usor de intretinut, ocupa putin spatiu si imbogatesc vizibil decorul din prejma casei. Peretii laterali pentru foisoare gradina pot fi decorati cu plante agatatoare sau trandafiri, aducand un plus de frumusete spatiului in sine si transformandu-l intr-o oaza de relaxare.


Multi dintre clientii nostri aleg sa inchida pe timpul iernii foisoarele de gradina, acestea devenind spatii pentru depozitarea diferitelor materiale sau produse.


Totodata, daca sunt bine izolate, pot deveni un spatiu de petrecere a timpului liber chiar si pe timp de iarna, in special pentru petreceri masculine care genereaza mult fum de tigara si galagie. De aceea cand discutam de foisoare gradina pentru petreceri in aer liber sau pur simplu timp petrecut cu cei dragi, acestea pot deveni soulutia perfecta.Despre
Rollux Construct

Compania noastra va mai pune la dispozitie rulouri exterioare calitative pentru protejarea si securizarea ferestrelor. Totodata producem usi garaj pentru protejarea garajului impotriva factorilor de mediu sau intrarilor prin efractie.Pentru o consultanta de calitate, intrebari sau comenzi, operatorii nostri va stau la dispozitie.

Suntem Extrem de Sociabili

facebook logo youtube logo google+ logo

Ultimele Proiecte ale Companiei Rollux Construct

  • Pergola Proiect
  • Pergola Intrare Proiect
  • Foisor Lemn Proiect
  • Pergola Auto Proiect